top of page

In mijn zoektocht naar oplossingen om meer rust in mezelf te vinden, kwam ik in contact met Steve via Slow Life yoga center.

Daar deed ik mee aan een workshop ademhaling.

De eerste kennismaking en ervaring kwam  "binnen". Ik werd geconfronteerd met hoe vast ik zat en hoe oppervlakkig ik ademde door oa stress.

Steve leerde me terug ademhalen. Terug voelde ik de connectie met mijn lichaam en geest. Het werd een intense beleving, waarbij ik in momenten overmand werd door emoties, zowel positieve als negatieve. Door samen, met Steve ,aan de slag te gaan, ben ik terug in balans. Ik voel me sindsdien rustiger tijdens de dag en mijn hartslag is opmerkelijk lager.

Vanaf de eerste sessie heeft Steve mij geraakt door de manier waarop hij de ademsessie vorm geeft. De mix van een rustige uitstraling, kennis, kracht en authenticiteit, gaven mij vertrouwen te verbinden met de inhoud. Ik stond versteld door wat het bij mij teweeg heeft gebracht. Hoe ik in mijn lichaam meer rust vond.

Tevens kent Steve zijn materie zéér goed! Gedurende de workshops en ademlessen, draagt hij zorg voor de groep. Monitort elke deelnemer, legt de accenten op maat, zodat je je toch persoonlijk aangesproken voelt.

Voor mij zijn de lessen een zaligheid om te volgen. Het is iedere keer een beetje thuis komen. Een uurtje rust en focus!

Véronique

Herademen bij Steve...

Wat begon als een leerproces om van oppervlakkig ademen naar een betere buikademhaling over te schakelen, is dit nu ook voor mij een hulpmiddel bij slapeloosheid en stress.

De sessies zijn gevarieerd en telkens leert Steve iets nieuws aan zoals ademhalingsoefeningen, loslaten, bewegen en het lichaam losmaken.

De sessies zijn helend, zowel fysiek als mentaal.

De aangeleerde oefeningen kan men ook gebruiken om even te ontsnappen aan onze hectische samenleving - om stil te staan met het meest evidente...(goed) ademen.

Carine

Soms voelt een doorbraak een beetje als sterven. Omdat je een oud stukje van jezelf loslaat en zo je systeem herschrijft. Dat is precies wat ik steeds dieper voel na iedere ademsessie. Dit met alle positieve effecten aandien op mijn lichamelijke klachten, mijn stressniveau en immuniteit. Je lichaam resetten en anders ademen, uit je hoofd komen,... dat is niet gemakkelijk. Maar wanneer er iemand als Steve naast je wandelt, je begeleidt en ruimte voor je houdt tijdens dit proces, merk je van sessie 1 het verschil.

Dankbaar voor dit proces en de topbegeleiding!

Lynn

Enorm blij dat ik de stap had gezet om me in te schrijven voor de cursus, herstel adempatroon.

Na 10min in de eerste les, besef je al dat Steve zijn stof door en door onder de knie heeft en zelf toepast.

Met zijn drum, geuren, kaarten etc... brengt hij meer diepgang in zijn lessen. Ik raad iedereen, die een beetje bezig is met zelfontplooiing, deze lessen aan. Het geeft je een boost in zelfzekerheid, bewustwording en connectie. Iets wat ik voor altijd zal meedragen.

Ik voel me veel beter bewapend tegen de drukke dagen, het gevoel dat ik alles aankan!

 

Lucas

Must do for every mind  and every body

Ik volgde een reeks,reset adempatroon, van 6 weken bij Steve. Dit om mijn ademhaling te herstellen en bepaalde emoties los te laten. Ik ben zo blij dat ik dit gevolgd heb. Het geeft me veel helderheid gebracht en ik voel me duidelijk een stuk beter.

Het was ook zéér leerzaam en gewoon ook leuk om te doen. Wekelijks keek ik er enorm naar uit.

Zowel mijn geest als lichaam maakten, dankzij deze sessies, een positieve transformatie.

Smaakt zeker naar meer, ik zou het iedereen aanraden!

Floor van Pilates aan Zee

De ademhalingsessies die Steve ons geeft zijn steeds heel relaxerend en brengen je tot rust. Hij doet zijn sessies breathwork op een vlotte, ongedwongen en rustgevende manier.

Het is even de volledige tijd nemen voor je geest en lichaam om tot rust te komen. De sessies zijn zéér variërend en verrijkend.

In de les is er tijd voor wat spiritualiteit. Dit op een manier die jezelf invult. Dit geeft ons dan ook de tijd om bij bepaalde aspecten van het leven, jezelf, en de ander stil te staan. Dit geeft een verbindend gevoel.

Deze zomer op het strand ben ik hiermee begonnen. Alles klopte... de setting, de lessen, de rust...

Bedankt Steve voor je gedrevenheid, inzet en je passie met ons te delen.

Sabine

bottom of page