top of page
12.jpg

Mijn aanbod, jouw kans.

                                                Werking 1 Op 1 sessies

 

Eerst gaan we van start met een intake gesprek om zo tot de essentie te komen waarvoor je mijn hulp nodig hebt. Mijn ervaring leert dat er zo altijd onderliggende aspecten naar boven komen bij de klant. 

Dit kan gaan van stress thuis of op het werk, depressie/burn-out, verslavingen, slecht slapen, overgewicht, oude of nieuwe traumatische ervaringen, relatieproblemen, angsten tot een voedselallergie.

Aan de hand van gerichte vragen brengen we jou lichaam en geest in kaart.

Zo krijg ik een beeld van wie je bent en leren we elkaar op die manier kennen. Het is belangrijk om ieder aspect grondig te bekijken om zo, via allerhande technieken tot de kern te komen en zo niets over het hoofd te zien.

De eerste sessie duurt altijd 2u. Hierin kan er ook al mogelijks aan de slag gegaan worden met gerichte therapieën

Hoeveel sessies je nodig hebt hangt af van wat er allemaal moet ontworteld/behandeld worden.

We doen samen niet meer dan nodig en alles op jouw tempo.

Ook per sessie zal het afhangen waar we mee aan de slag zullen gaan. Dit kan gaan van EFT (emotioneel freedom technique), ademwerk, bodywork (Reiki), regressie of innerlijk kindheling. 

Het ademhalingspatroon herstellen.

Naast het trauma en regressie werk ben ik, ondertussen, 13jaar bezig met ademhaling, een gecertificeerde ademtherapeut.

Het stuk ademen heb ik dan ook meer dan doorleeft waardoor mijn adempatroon nu tiptop in orde is.

Waar ik vroeger ook met stress, hyperventilatie, depressie in problemen kwam met mijn ademhaling, heb ik hier vaarwel tegen kunnen zeggen. Door middel van eenvoudige oefeningen en op jouw tempo, gaan we aan de slag. Je krijgt oefeningen mee om thuis te oefenen en zo bouwen we de sessies op

Waarom goed ademen? 

Ademen...

Het is het eerste wat we doen als we geboren worden en het is ook de laatste handeling voor wij deze planeet verlaten.

Voor veel mensen is dit iets zeer vanzelfsprekend. We doen het elke dag onbewust gemiddeld 25.000 keer.

Toch ademt 90% van de mensen, niet correct. De ademhaling bevindt zich vaak te hoog in de borstkas, waardoor verschillende gezondheidsproblemen kunnen ontstaan. Wat velen niet weten is dat je aan de hand van bewuste ademhalingsoefeningen jouw ademhaling kunt ‘herprogrammeren’. Samen zoeken we uit wat voor jou nodig is en lossen we het probleem op. Via aangepaste oefeningen, gaan we aan de slag en dit persoonlijk op jou maat. Met die oefeningen kan je thuis aan de slag en bouwen we zo het perfecte adempatroon voor jou op.

Thuis iedere dag een halfuurtje oefenen tussen de verschillende behandelingen, helpt om dit neurologisch op te nemen en dit voorgoed bij jou te herprogrammeren.

Alles kan hiermee aangepakt worden:

- Stress

-Onrust

- Burn-out/depressie

- Hyperventilatie 

- Koude handen/voeten

- Angst/claustrofobie

- Laag zelfvertrouwen

- Hoofdpijn/migraine

-Opgekropte emoties

- Slecht slapen

- Auto immuunziekte

- Overgewicht 

- Trauma

- Etc...

Ook ben ik gespecialiseerd in voeding door jaren ervaring en mij Holistic lifestyle coach level 2 opleiding in Amerika. Hiermee kan ik je op weg helpen naar een gezonder lichaam. Ik zal je niet vertellen wat je wel en niet mag eten of vragen je calorieën te tellen. Ik zal je wel allerhande tips en trucs meegeven hoe je een oa voedselallergie kan opsporen en hoe je de beste keuzes maakt voor een gezond voedingspatroon. Ook kan ik je diverse supplementen aan raden die je lichaam en geest ten goede komen.

Kortom, ik breng je terug naar je ware essentie!!

Meer info? mail naar: herademing@gmail.com of bel mij op net nr: 0478/462.420

 GSM: 0478 462 420.

bottom of page