top of page

In de 1 op 1 sessies kan je kiezen tussen:

1) Het herstellen van je adempatroon:

Hier gaan we aan de slag om jou adempatroon te herstellen. Kort gezegd, terug leren op de juiste manier ademen. Aan de hand van simpele ademtechnieken, leer ik je de basis.

Tussen de sessies door kan je thuis oefenen op jou eigen tempo.

 

2) Opzoek naar een lichter leven:

Je wilt jezelf nog meer ontwikkelen en vrijmaken van een blokkade, Patronen, een jeugd trauma, een verslaving, innerlijke onrust, diepe ontevredenheid in jezelf, je voelt dat het nog beter kan in je leven en dat je van hier naar daar geslingerd wordt.

Innerlijk werk is belangrijk om jezelf te bevrijden van allerhande mechanismen die je in je leven hebt opgebouwd/geprogrammeerd. 

Hoe gaan we tewerk?

We brengen eerst je leven in kaart. Zo kunnen we oude patronen en belemmeringen opsporen. Daar begint de heling al want er kunnen onderwerpen naar boven komen die je diep had weg gestopt door bepaalde omstandigheden.

Daarna gaan we die doorgronden en ontwortelen. Aan de hand van het in kaart brengen van je leven, kunnen we de diepte in. 

Onkruid kan je afsnijden maar groeit altijd terug. Door de wortel eruit te trekken, verdwijnt het voorgoed.

Na het ontwortelen doen we de nazorg om de laatste restjes te verwijderen.

Je doet dit niet alleen. Samen met mij bewandelen we de weg naar een lichter leven! 

4) Je hebt een kind die hulp nodig heeft tijdens zijn ontwikkeling?

Tijdens mijn 10 jarige carrière in het onderwijs, heb ik heel wat ervaring opgebouwd door te werken met kinderen die met ADHD, Autisme, ODD etc... bestempeld zijn. Vaak slaan ze dit ook op in hun systeem dat ze anders zijn.

Het woordje gedragsstoornis gaat hier ook vaak mee gepaard en is iets dat ik niet graag hoor. Ik zie het als een gave! Hier op een goede manier mee omgaan is de oplossing. Ook bij die kinderen zitten patronen waar ze tools nodig voor hebben om mee verder te kunnen gaan.

bottom of page