top of page
7C397F03-8244-4AF3-9F6E-901C734A6234.jpeg

                                                                                   Concept

 

                                                       Healing day of creating space

Duur +- 3 a 4 uur

 

Nood aan ontspanning, rust, me-time, tot jezelf komen, inzichten en genieten? Open je lichaam, hart en geest dankzij een combinatie van Pilates, ademhalingstherapie en visualisatie meditatie. Geniet van een openbaring aan jezelf!

Een ideaal idee voor bedrijven, onder collega's, uw vriendengroep, vrijgezellenweekend, familieweekend of onder gelijkgestemden.

“Pilates aan Zee” en “Herademing” bundelen hun krachten voor een deugddoende namiddag of ochtend gevuld met Pilates, ademhaling en meditatie. Maak je klaar voor een ontdekkingsreis binnenin lichaam, hart & geest, vergezeld van zalige klanken.

Hoe ziet dit concept er uit?

  • Verwelkoming Pilates sessie door Floor De Vlieghe, met focus op lichaamsbewustzijn, het openen van je wervelkolom, ganse lichaam en houding.

  • Pauze met thee en gezonde tussendoortjes

  • Ademhalingssessie met focus op het openen van je hart & geest. Ademhalingstherapie door Steve Vanderhaeghen. Ademhalingstherapeut en expert onder de noemer “Herademing”

  • Visualisatie meditatie met focus op positiviteit, loslaten en toekomstvisie. Visualisatiebegeleiding door Floor, klank door Steve.

  • Na afloop is er nog ruimte voor een gezellige babbel en thee. ​

 

Interesse en offerte aanvragen?

Neem contact op via herademing@gmail.com

Locatie kan voorzien worden of wij kunnen ook op locatie komen.

bottom of page