top of page
AC090A62-A697-406D-A0FF-AD7E9111B101.jpeg

      Ademtherapie
     op de werkvloer

Wil je als bedrijf werken aan de gezondheid van je personeel? Of wil je de massas uitval en preventieve oplossingen aanbieden naar burn-out en depressie toe? Of de werkdruk eventjes achterwege laten? of een teambuilding organiseren?

Ik kan jullie helpen!! En inderdaad, enkel door ademen!

Veel mensen zijn gestresseerd, zien eventjes het bos niet meer door de bomen. Willen altijd maar doorgaan, tot de crash komt.

Wel, ik kan die mensen eventjes doen stilstaan en ze in rust brengen. Hun bewust laten worden waar het schoentje wringt. Hun de stress, of andere kwalen, laten verminderen of zelfs doen verdwijnen. Een gevoel waar ze nog lang zullen kunnen van genieten. Dit gevoel kunnen ze meenemen in hun verdere dagelijks leven. 

Voor jou als bedrijf, een kleine investering met een positieve noot.

Hoe, vragen jullie zich af? Meer motivatie, meer energie, minder ziekte etc... Het personeel zal jullie dankbaar zijn! en jullie zullen het personeel dankbaar zijn!

Boek mij en ik maak het verschil op de werkvloer!!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Individuele begeleiding

Ook is het mogelijk om een traject te volgen met individuele begeleiding. Personeel die in oa in burn-out, depressie, etc... zitten, kan ik helpen. 

Het lichaam is bij deze mensen uit balans, de yin en Yang. We kunnen zolang maar doorgaan tot de energie volledig is opgebrand. Die energie terug aanvullen is geen makkelijke klus maar met een beetje wilskracht lukt alles.

Wat ik veel van mensen hoor, die me contacteren, is dat de oorzaak niet wordt aangepakt. Er wordt voor 98% medicatie voorgeschreven. Dan gaat het misschien eventjes terug goed. Maar medicatie heeft ook altijd een nevenwerking. De beste medicatie, is je lichaam zelf! En daar werk ik mee! De meeste mensen zijn vervreemd geraakt van hun eigen lichaam. Merken de vele symptonen niet eens op of negeren ze. Terwijl ieder kwaaltje juist een teken is dat er iets niet pluis is. Ziek zijn is tegenwoordig normaal. Terwijl een gezond lichaam nooit ziek is, want het geneest zichzelf. Er zijn natuurlijk genetische uitzonderingen waar er grotere behandelingen en allerhande specialisten voor nodig zijn.

Adem is een tool die je ieder moment kan aanspreken. Een goede ademhaling is nefast voor een gezond lichaam. Neem je dan nog het gepaste eetpatroon tot je toe, dan kan niemand je nog klein krijgen!

Wil je als bedrijf je hier verder in verdiepen?

Neem contact met mij op.

bottom of page