top of page
EF7091A8-5A55-465C-9183-014BF58C7416.jpeg

Waarom deze aanpak?

Adem, eet, denk, drink, beweeg en slaap jezelf naar een nieuwe jij.

1. Mindset:

Alles vertrekt vanuit jouw gedachten. Veel mensen hebben een 'statische' mindset, zonder dit zelf te beseffen. Door bewustmaking en de juiste vragen te stellen, kun je zelf tot oplossingen komen. De mens heeft zelfhelende krachten en alle antwoorden bevinden zich in jezelf. Alles wat er in jouw leven speelt, is er door de keuzes die jij zelf maakt. Samen gaan we in gesprek om jouw doelen weer helder te krijgen en gaandeweg, samen, wijzer te worden. We leggen gedachten bloot en onderzoeken deze met een nieuwsgierige houding. Zo halen we echt hét maximum uit jezelf.

Wat is het resultaat van een op groei gerichte mindset?

- Zelfvertrouwen

- Doelgerichtheid

- Minder faalangst

- Veerkracht

- Leergierigheid

2. Ademhaling:
Ademen.

Het eerste wat je doet als je geboren wordt én het laatste wat je doet voor je sterft. Veel mensen gaan door het leven met een verkeerde ademhaling zonder dit te beseffen. 

Wat kan ademhaling concreet voor jou doen? Wel:

- een betere slaappatroon

- minder stress en onrust

- gewichtsverlies

- traumaverwerking

- opgekropte emoties losmaken

- de levensenergie terug laten stromen

3. Voeding (en 4. hydratatie):

Met een goede mindset,  juiste ademhaling en voldoende beweging en slaap ben je al heel veel, maar indien je voeding niet goed zit, zul je niet op je hoogste energieniveau functioneren. Veel mensen hebben zonder dit te beseffen allerhande intoleranties en verkeerde voedingsgewoonten. De tegenstrijdige info die te vinden is op het internet, maakt het er ook niet makkelijker op. Daarom gaan we samen op ontdekkingstocht wat het beste patroon is voor JOU. Er is namelijk geen enkel kookboek dat bij iedereen aansluit. Intoleranties of allergieën worden in deze sessies opgespoord en aangepakt. Iedereen heeft een ander lichaam met specifieke behoeftes en noden.  

5. Bewegen:

Nadat we de vorige pijlers hebben aangepakt, kunnen we kijken wat het beste bewegingspatroon is voor jou. No worries, ik ga je geen intense trainingsschema's opleggen. (tenzij je dat wil ;-) ). Het gaat om de hoeveelheid beweging die een lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Iedereen heeft een ander vertrekpunt waar rekening mee wordt gehouden. 

6. Slaap:

Een tekort aan slaap kan op lange termijn ook voor gezondheidsproblemen zorgen. Nadat je een traject hebt gevolgd bij mij, zal je merken dat je slaappatroon opmerkelijk beter zal zijn en zal je uitgeruster en energieker door het leven zal stappen!

bottom of page